Vrouwen films

geplaatst in: Blog | 0

 

Heerlijk om op de bank te zitten met een kleedje en warme chocolade melk als het buiten koud is. Zet de film maar aan! Maar welke film dan?

Hier speciaal op een rijtje een paar vrouwen films! Romantische, leuke en dramatische films. Deze films zijn ideaal om op dit tijdstip van het jaar te zien.

 

vrouwen films

 

The Age of Adaline

Een vrouw krijgt een ongeluk en dankzij het ongeluk wordt ze nooit ouder. Ze is altijd op de vlucht zodat mensen nooit achter haar geheim komen. Heel bizar, maar een hele gave film die je gezien moet hebben. (Leuk weetje: De man die in deze film speelt is onze Michiel Huisman!)

 

Bad moms

Drie moeders werken kei hard en voelen zich niet genoeg gewaardeerd. Tot ze in opstand komen en hun eigen regels bedenken.

 

Mike And Dave Need Wedding Dates

Twee broers die twee totale feestbeesten zijn op zoek naar twee vrouwen om mee te namen naar de bruiloft van hun zus. Ze plaatsen een advertentie en krijgen reactie van twee vriendinnen.

 

The Legend Of Tarzan

Een mooie indrukwekkende film over tarzan. Je kent het verhaal van Tarzan vast wel maar deze film is het kijken echt waard!

 

The Secret Life Of Pets

Een film die eigenlijk best wel leuk is! Er gebeurd van alles in deze film. Het is zeker een leuke film om met kinderen te kijken.

 

The Perfect Guy

Een vrouw wordt verliefd op een man ‘The perfect guy’ maar na een tijdje blijkt hij toch niet de perfecte man te zijn en verbreekt ze de relatie. Hij wordt jaloers en is uit op wraak…

 

Me Before You

Een jonge vrouw heeft hard werk nodig en neemt alles aan. Zo beland ze bij een gehandicapte man waarvoor ze moet zorgen. Hij is best knorrig maar doordat zij zo vrolijk en jong is komt hij ook steeds losser.

 

Endless Love

Deze film gaat over een tienerliefde. Maar geen gewone…

 

Weet jij nog meer leuke vrouwen films die we moeten zien dit najaar? Laat het ons weten in een reactie!

Wij wensen jou in ieder geval veel kijk plezier 🙂

Laat een reactie achter