Liefdes films die je nog niet kent!

geplaatst in: Blog | 0

Op zoek naar liefdes films? Dan ben je hier goed. Hier heb ik voor jou meerder liefdes films op een rijtje die je waarschijnlijk nog niet kent. Maar deze films zijn wel goed! Heerlijk weg zwijmelen! Dat willen we toch allemaal zo af en toe?

 

Liefdes films

 

Liefdes films

 

Blue valentine

Deze film gaat over een echtpaar die over de jaren heen van alles meemaken. Een beetje anders dan een normale ‘liefdes film’. Maar zeker de moeite waard! Met Ryan Gosling als acteur… Dat wordt sowieso kijken dus!

Trailer:

 

Take This Waltz

Een hele mooie, romantische film. Een vrouw die een goede relatie heeft wordt toch stiekem een beetje verliefd op een man die in de zelfde straat woont.

 
Trailer:

 

 

Submarine

Deze film is erg apart. Hij is anders dan andere films en dat maakt deze romantische film zo leuk. Je leeft de film mee met een jongen die een andere kijk heeft op de wereld.

 

Trailer:

 

Before sunset

Negen jaar later nadat ze elkaar hebben ontmoet (wat een hele romantische ontmoeting was, hiervan is een film gemaakt genaamd: Before sunrise), komen ze elkaar nog een keer tegen in Parijs.

 

Trailer:

 

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Deze film is zo gaaf en zo raar! Maar zeker erg leuk. Ik kan niet te vele verklappen, deze moet je gewoon zien!

 

Trailer:

 

Out of sight

Een film met Jennifer Lopez en George Clooney. Clooney is een bank berover en maar wordt verliefd op Jennifer die hij heeft ontvoerd…

 

Trailer:

 

While You were sleeping

Een grappige film over een vrouw die maar geen liefde kan vinden. Totdat ze opeens de man van haar dromen tegen komt. Ze red hem van de dood, maar hij beland toch in coma. Als ze dan bij hem langs gaat in het ziekenhuis verspreekt ze zich en iedereen denkt dat zij zijn verloofde is.

 

Trailer:

 

Hopelijk kende je deze liefdes films nog niet en heb je weer nieuwe ideeën! Heel veel kijkplezier.

 

Laat een reactie achter