De beste films van 2015

geplaatst in: Blog | 1

De beste films van 2015! Oke, dit is natuurlijk maar een begin. Maar hopelijk haal je hier wat inspiratie uit. Deze films moet je echt gezien hebben!
Trainwreck
Een leuke romantische komedie! Een dame die dacht dat monogamie niet mogelijk was, ontmoet een goede man waardoor ze haar angsten onder ogen moet zien. Trailer:

Song one
Franny komt terug naar huis als haar broer door een ongeluk in coma beland. Haar broer is een muzikant en ze besluit om zijn favoriete zanger op te zoeken. Maar als ze hem eenmaal gevonden heeft blijft het niet bij een ontmoeting… Trailer:

The longest ride
Deze film is echt om bij weg te dromen. Het gaat over het leven van een jong verliefd stel die wijze raad krijgen van een oude man. Trailer:

 

Magic mike XXL
Magic Mike… Ach wie kent het verhaal nou niet. Nadat Magic Mike na 3 jaar gestopt is als stripper, komt hij zijn stripper-vrienden weer tegen en doen ze nog één knallend optreden. Trailer:

Joy
Joy is een jonge vrouw die een idee heeft voor haar business maar het wil haar niet echt lukken om door te breken. Maar ze geeft niet op. Trailer:

Welke vind jij de beste films van 2015? Laat het achter in de comments!

Een Antwoord

Laat een reactie achter