De 5 beste films van 2014

geplaatst in: Blog | 0

Hier zijn vijf van de beste films van 2014! Natuurlijk zijn er meer, maar hier een begin die je gezien moet hebben. Welke romantische film is jouw favoriet?

1. The fault in our stars

Hazel-and-Gus-the-fault-in-our-stars-38357434-2868-1574

Wat een prachtige film is dit. Deze film gaat over twee kanker patiënten die heel graag een schrijver willen ontmoeten in Amsterdam. Natuurlijk worden ze verliefd, en maken ze allemaal dingen mee.

Acteurs: Willem Dafoe, Laura Dern, Shailene Woodley, Nat Wolff, Ansel Elgort, Sam Trammell, Lotte Verbeek, Amber Myers, Mike Birbiglia, Emily Peachey

Trailer:

2. About last night

Danny (Michael Ealy) and Debbie (Joy Bryant) in Los Angeles in Screen Gems' ABOUT LAST NIGHT.
Danny (Michael Ealy) en Debbie (Joy Bryant) in Los Angeles.

Dit is een grappige liefdes film. Met mooie acteurs. Deze film gaat over het leven van meerdere personen met een kleurtje, hoe ze elkaar ontmoeten, verliefd worden en van elkaar gaan houden.

Acteurs: Kevin Hart, Paula Patton, Joy Bryant, Christopher McDonald, Regina Hall, Michael Ealy

Trailer:

3. Begin again

o-BEGIN-AGAIN-TRAILER-facebook

Deze film gaat over muziek en liefde. Gretta (Keira Knightley) heeft een lange relatie met haar vriend Dave (Adam Levine). Ze dromen allebei van een carrière in de muziek. Dave krijgt een contract bij een groot muziekmaatschappij en zodra hij beroemd word gaat het slechter met hun relatie. Maar dan ontmoet Gretta Dan (Mark Ruffalo) die talent in haar ziet en waardoor ze niet meer zo eenzaam is…

Acteurs: Mark Ruffalo, Keira Knightley, Bob Godfrey, Adam Levine

Trailer:

4.That awkward moment

zac-efron-in-that-awkward-moment-movie-9

Een leuke film over een vriendengroep die een pact sluit om allemaal single te blijven. Maar kort daarna ontmoeten ze toch allemaal hele leuke vrouwen, misschien wel de liefde van hun leven. Wat nu?

Acteurs: Zac Efron, Miles TellerImogen Poots, Jessica Lucas, Michael B. Jordan, Addison Timlin, Josh Pais, Mackenzie Davis, Karen Ludwig, Evelina Turen

Trailer:

5. What if

***SUNDAY CALENDAR SNEAKS FOR APRIL 27, 2014. ***DO NOT USE PRIOR TO PUBLICATION*** Daniel Radcliffe and Zoe Kazan in the movie WHAT IF to be released by CBS Films.
Daniel Radcliffe and Zoe Kazan in de film What if.

Deze film gaat over een jongen en een meisje die elkaar ontmoeten en hele goede vrienden worden. De jongen is meerdere keren gedumpt en het meisje heeft een vaste relatie. Ze zijn heel close. Wat nou als je beste vriend(in) de liefde van je leven is?

Acteurs: Daniel Radcliffe, Mackenzie Davis, Adam Driver, Zoe Kazan, Megan Park, Rafe Spall

Trailer:

Welke films vind jij tussen het rijtje ‘beste films van 2014’ passen? Laat een reactie achter!