Beste romantische komedies

geplaatst in: Blog | 0

De beste romantische komedies! Misschien wel de beste combinatie voor een film, romantiek en komedie. Toch? Deze toppers moet je echt gezien hebben als jij ook zo’n fan bent van romantische komedies. Veel kijk plezier alvast!

 

1. Pretty Woman

Dit is echt een favoriet! Een oude maar zeker super leuke film. Met de bloedmooie Julia Roberts als hoofdrolspeelster. Deze film moet je gewoon gezien hebben. Nieuwsgierig? De trailer:

 

2. Think Like a Man

Vier jonge vrouwen besluiten hun leven te veranderen door een boek van een relatie expert. Maar als de mannen erachter komen besluiten ze de rollen om te draaien. Trailer:

 

3. 50 First Dates

Een grappige film over een man die verliefd wordt op een meisje die aan geheugen verlies lijdt. Hij moet dus extra zijn best doen om haar elke keer weer voor hem te winnen. Bekijk de trailer:

 

4. Mr Right

Deze film gaat over een meisje die voor de perfecte man valt. Tenminste, dat denkt ze. Hij is eigenlijk een gevaarlijke crimineel. Is hij nog steeds wel zo perfect? Bekijk de trailer:

 

5. The Proposal

Een vrouw (Sandra Bullock) moet het Amerika verlaten en naar haar geboorte land Canada verhuizen. Dit wilt ze absoluut niet en ze doet er alles voor om in Amerika te blijven. Dus besluit ze met haar assistent te trouwen, maar hij heeft wel zijn voorwaarden… Trailer:

 

6. Toscaanse Bruiloft

Een grappige film over een bruiloft waarbij gasten bij elkaar komen om de liefde te vieren. Veel uitleggen kan ik niet, je moet hem gewoon zien! Trailer:

 

7. How to be single

Deze leuke film gaat over vier vrijgezelle vrouwen uit New York. Wat is de beste manier van single zijn? Met de grappige Rebel Wilson is deze film helemaal perfect voor een relaxed avondje! Trailer:

 

8. Bridget Jones’s Baby

Yes! Weer een nieuwe film van Bridget Jones. En deze is zeker net zo leuk als de vorige films. Met een nieuwe vlam en een oude barst de strijd weer goed los! Trailer:

 

9. Crazy, Stupid, Love

Een man zijn leven gaat totaal over hoop als zijn vrouw van hem wilt scheiden. Hij ontmoet een jonge gozer die hem leert hoe je een vrouw in bed krijgt. Maar eigenlijk komt hij erachter hoe erg hij zijn ex vrouw mist. Dit zijn de grote lijnen, maar er zitten een heleboel grapjes en leuke scenes bij! Trailer:

 

10. That Awkward Moment

Drie vrienden weten niet wat ze met ‘that awkward moment’ aanmoeten.. Trailer:

 

Ik hoop dat je inspiratie hebt kunnen halen uit deze romantische komedies. Wat zijn jouw favoriete romantische komedies? Laat het weten in een reactie!

 

Laat een reactie achter